Prikbord

Dromen gaan in vervulling

Geheel in Portugese stijl namen we vorige week dan echt afscheid van Business Consultant en Director van Salvéos Facility Management Henk Blindenbach, die zijn droom achterna gaat in de prachtige Algarve. Namens alle collega’s van Salvéos heel veel geluk toegewenst in deze bijzondere stap, Henk. We gaan je missen!

Daarnaast stonden we stil bij Julia van Ooijen die als Business Consultant aan de slag gaat voor Salvéos HRM en Shauny Gijselhart die zichzelf nu Officemanager mag noemen. Van harte gefeliciteerd dames!


4 mei 2022

Villa ‘Doristeti’

Aan de Lebretweg 1 in Oosterbeek is de monumentale villa ‘Doristeti’ te vinden, waarin wij en onze zusteronderneming FlexIntens zijn gevestigd. De villa vindt zijn oorsprong in het jaar 1905 toen het werd gebouwd in opdracht van de latere burgemeester van de gemeente Renkum. Vanaf 1937 bewoonde Ph. J. Clous de villa en diende een deel van het pand als zijn tandartspraktijk. Later vestigde er een postkantoor en van 1974 tot en met 1976 zelfs nog even een politiebureau.

In 2010 betrad Salvéos de villa, in 2015 kwam daar FlexIntens bij en vanaf 2018 hebben we samen de gehele villa in gebruik. Op de bovenstaande afbeelding zie je ons kantoor van buiten. Benieuwd hoe het er van binnen uitziet? We nodigen je graag uit om eens op de koffie te komen!


26 april 2022

Sweet Freedom

Op 7 mei 2022 vindt de allereerste editie van het Tributefestival Sweet Freedom plaats in Oosterbeek en Salvéos is erbij. Wij zijn namelijk de trotse naamgever van het Talent-podium! Bij Salvéos zijn we altijd op zoek naar talent en dat talent willen we een podium geven.


3 maart 2022

Versterking op de backoffice!

Stéphanie Möser werkt per 1 februari op de backoffice en dat bevalt goed. Stéphanie: “Tijdens het eerste gesprek met de corporate recruiter was ik al erg enthousiast over de functie. Twee dagen later mocht ik op kantoor kennis komen maken en dat ging zo goed dat ik een aanbod kreeg waar ik op in ben gegaan. Nu ben ik een aantal weken onderweg en heb ik al veel geleerd en veel collega’s ontmoet. Van hen kreeg ik meteen een heel warm welkom.”

Veel plezier en succes, Stéphanie!


23 februari 2022

Welkom Nicolas!

Maak kennis met onze nieuwste Business Consultant bij Salvéos Facility Management: Nicolas Molenaar!

Met 4 jaar consultancy en training ervaring wil Nicolas zich nu gaan inzetten om maatschappelijk relevante organisaties sterker te maken. “Na een kennismaking met Salvéos en gesprekken met verschillende consultants wist ik zeker dat ik me bij deze club wilde aansluiten. Ik heb een ontzettend warm welkom gekregen van mijn nieuwe collega’s en ik kijk ernaar uit om als Business Consultant aan de slag te gaan bij mooie organisaties in het publieke domein. Dat is waar mijn passie ligt.”

Welkom aan boord Nicolas!


15 februari 2022

Geslaagde Radboud Career Day

Afgelopen maandag vond de digitale Career Day Special van de Radboud Universiteit plaats met als thema Consultancy. Onze collega’s Ferry van Dipten en Mark Smidt gaven twee presentaties om te vertellen over het werk als consultant en de studenten kennis te laten maken met ons bureau.

Ferry en Mark kijken er tevreden op terug. “De opkomst bij zowel de masterclass als de bedrijfspresentatie was hoog. We hebben mooie reacties en vragen van studenten gekregen en nog een aantal goede tips kunnen geven.” Al met al, een geslaagde Career Day voor Salvéos.


8 december 2021

Padellen

Donderdag 21 oktober zijn we wezen padellen en wat was het een succes! De een bleek nóg fanatieker dan de ander, maar er kon er maar één de beste zijn. En dat was: Rienk Wopereis. De tweede plek ging naar Sven Boogaard en Stefan Theune eindigde op de derde plek. Gefeliciteerd mannen!


29 oktober 2021

Versterking

Mel van der Zwaag startte op 1 oktober als Business Consultant bij Salvéos Management en Consultancy.

Ze werkte de afgelopen 4 jaar voor de vier grootste gemeenten als informatieadviseur en parttime projectleider in het sociaal domein, maar ze merkte dat ze zich liever volledig wilde gaan inzetten voor projecten in het sociaal domein. Die kans vond ze bij Salvéos!

Mel: “Als oorspronkelijk Sociologe sta ik te springen om mij volledig in te zetten voor toffe, belangrijke projecten in het sociaal domein. Naast mijn eerdere ervaringen bij gemeenten zou ik ook graag een kijkje nemen bij andere maatschappelijke organisaties. Ik hoop dat via Salvéos te kunnen doen. Tot nu toe ervaar ik Salvéos als een vlotte club mensen die hart hebben voor het publiek belang!”.

Van harte welkom, Mel!


19 oktober 2021

Time flies when you’re having fun

Dat geldt ook voor Mark Smidt. Dit jaar is hij namelijk tien jaar in dienst bij Salvéos en dat moest uiteraard gevierd worden. Tijdens een heerlijke barbecue in Franse stijl werd Mark flink in het zonnetje gezet en keken we samen terug op de hoogtepunten van de afgelopen tien jaar.

Destijds kwam hij binnen als de eerste medewerker van wat toen nog Sprinckler heette. Vanaf dat moment heeft hij Salvéos, mede door zijn eigen inzet, zien groeien tot de club die het vandaag de dag is. Zelf heeft hij ook een aantal mooie stappen gezet. Zo vervult hij alweer zo’n drie jaar de rol van Director bij Salvéos Management & Consultancy.

Mark, heel erg bedankt voor jouw inzet en toewijding. Op naar de volgende tien jaar!


13 oktober 2021

Welkom Ferry!

Na 7,5 jaar gewerkt te hebben in de sportwereld startte Ferry van Dipten vorige week als Business Consultant bij Salvéos Management en Consultancy.

Vorig jaar begon hij aan de masterstudie Bedrijfskunde. Hiermee wilde hij zijn kennis en ervaring vanuit de sport breder kunnen inzetten. Tijdens deze studie kwam hij in contact met Salvéos-collega Koen van Haastert.

Ferry: “Al snel merkte ik dat Salvéos een uniek consultancybureau is dat een waardevolle bijdrage levert aan verschillende maatschappelijke organisaties. Daar wilde ik me graag bij aansluiten. Verder kan ik hier veel leren van mijn nieuwe collega’s en hopelijk voor veel mooie opdrachtgevers werken.”

Welkom bij de club, Ferry!


7 september 2021

Een vliegende start voor Bregitta Haaring!

Ze startte op 1 juli bij Salvéos Facility Management en kon al gelijk aan de slag bij Rijkswaterstaat om tijdelijk de rol van Pleuni Verbeeten als Projectmanager Facility Management over te nemen.

“Ik ben nog niet zo lang op weg,” vertelt Bregitta, “maar ik maak nu al met heel veel plezier deel uit van Salvéos. Het voelt als één grote warme familie en ik kijk er naar uit om mijn collega’s beter te leren kennen. Daarbij vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring met hen te delen, maar hoor ik ook net zo graag wat zij doen of hebben gedaan, ook binnen de andere vakgebieden van Salvéos.”

Welkom en proficiat, Bregitta!


14 juli 2021

Nieuwe aanwinst voor FlexIntens

Voor Luuk Bindels was het dubbel feest: hij studeerde af en kreeg dezelfde dag nog een contract aangeboden. Met zijn diploma Ondernemerschap en Retailmanagement in the pocket startte hij op 1 juli als Recruitment Consultant bij onze zusteronderneming FlexIntens.

Luuk is een mooie aanwinst voor FlexIntens. “Als stagiair heeft hij de afgelopen tijd bewezen van belangrijke waarde te zijn voor het team. Fijn dat we dit kunnen verlengen in een dienstverband!”, aldus Sven Boogaard, Director FlexIntens.

Welkom aan boord, Luuk!


5 juli 2021

Teamdag

Op 15 juni 2019 raakten we de juiste clipping points en vonden we de ideale lijnen op de kartbaan van het American Roadhouse in Zaltbommel. Ook ontdekten we de ware racers in ons team. Snelste mannelijke coureur Jos en snelste dame Talitha wonnen allebei een weekend (snelle) BMW cabrio rijden.

Met dank aan organisatoren Renova BMW, IKDB Motorsport en onze instructeurs de GT4- coureurs Koen en Martijn!


20 juni 2019

3 nieuwe collega’s!

In het eerste half jaar van 2019 startten drie nieuwe collega’s, elk bij een ander label van Salvéos. Peter Gouw in de functie van Business Consultant bij Salvéos Management & Consultancy per 15 februari. Bij Salvéos Marketing & Communicatie begon op 1 april Carole Bakker – Nunes als Communicatieadviseur. Pleuni Verbeeten trad op 15 juni in dienst bij Salvéos Facility Management in de functie van Business Consultant FM.

Peter, Carole en Pleuni, een warm welkom!


1 juni 2019

Teambuilding 2019

Voor de zevende keer op rij stond de laatste week van januari 2019 in het teken van teambuilding in Hinterglemm. Samen avonturen beleven op de pistes, tijdens de skilessen, de lunches op de berg, de diners in het hotel en de veel te vroege ontbijtjes.

Het was weer een gezellige en onvergetelijke trip die nog zeker lang nadreunt!


1 februari 2019

Koen van Haastert versterkt Salvéos Facility Management

Op 1 oktober 2018 is Koen van Haastert gestart bij Salvéos Facility Management. Met zijn kennis en ervaring in het Facilitaire werkveld een welkome aanvulling om Salvéos Facility Management verder uit te bouwen!

Koen, van harte welkom bij Salvéos!


17 oktober 2018

Nieuw label: Salvéos Facility Management

Op 5 maart 2018 start Henk Blindenbach als Director van Salvéos Facility Management.

Dit nieuwe label is gericht op het vergroten van de bedrijfsresultaten, door het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening en professionaliteit van de Facilitaire afdelingen. Denk hierbij aan het op interim basis invullen van management functies, projectmanagement en business consultancy.

Henk, gefeliciteerd!


5 maart 2018

Emelia Ang Director Salvéos Human Resource Management

Op 5 maart 2018 start Emelia Ang in de functie van Director met de bouw van het team van Salvéos Human Resource Management.

Proficiat Emelia!

 


5 maart 2018

Teambuilding 2018

Afgelopen week waren we samen in Saalbach-Hinterglemm voor onze jaarlijkse teambuilding. Lange pistes, kaiserwetter, goede gesprekken, veel lol, bizarre après-ski, lange avonden en korte nachten waren aan de orde van de dag. Net als in onze opdrachten werkten we ook hier puur en intensief aan onuitwisbare ervaringen. Op unieke wijze leerden we van en met elkaar, door samen mooie avonturen te beleven. Daarmee ligt er een goede basis voor onze gezamenlijke prestaties in 2018.

 


3 februari 2018

Director Salvéos Management & Consultancy

Per 1 februari 2018 is Mark Smidt de nieuwe directeur van Salvéos Management & Consultancy.

Vanaf dat moment gaat Richard Nagtzaam, oprichter en eigenaar van Salvéos, zich richten op de overall sturing op de verschillende labels van Salvéos (Salvéos Management & Consultancy, Salvéos Marketing & Communicatie, Salvéos Human Resource Management) en ook op die van FlexIntens (FlexIntens Werving, Selectie & Detachering, FlexIntens Personeelsdiensten).

Mark, een goede start en mooie toekomst gewenst met het gouden team, dat jij als allereerste teamlid mee hebt opgebouwd en als geen ander kent!


1 februari 2018

Disruptive: Blockchain & Bitcoins

Bitcoin/Cryptocurrencies en blockchain krijgen steeds meer aandacht. Is blockchain de technologie die minstens zo revolutionair is als het internet in de jaren 90? Wat houdt het precies in en wat kan dit voor ons betekenen?

Jordi Jansen, Hans Xiang en Mart Wubben beantwoordden deze vragen aan de hand van de onderliggende technologie, de mogelijkheden, de impact op de economie en huidige dilemma’s.

Boeiend onderwerp, erg goede presentatie!

 


22 januari 2018

Salvéos Human Resource Management

Per 1 januari 2018 is Salvéos Human Resource Management opgericht om vanuit Salvéos naast Business Consultants en Communicatie Adviseurs ook HR Managers en HR Adviseurs in te zetten op betekenisvolle organisatieveranderingen. In de loop van 2018 wordt een director aangesteld en start de bouw van het team.

Houdt de vacatures op deze website en die van ons zusterbedrijf www.flexintens.nl in de gaten!


1 januari 2018

Edwin Goos: “Leiderschap in crisis situaties”

Met indrukwekkende praktijkvoorbeelden gaf Edwin Goos, Hoofd Crisis en Conflict Beheersing van Politie Oost Nederland, ons vanavond mooie inzichten over leiderschap in crisissituaties. Aan de hand daarvan bespraken we leiderschap en organisatie ontwikkeling in brede zin.  Er ontstonden weer interessante discussies.

Veel dank Edwin!


27 november 2017

Pim Volkert: “Standaardisatie in de zorg”

Coördinator terminologie bij het Nictiz, Pim Volkert, gaf ons vanavond een inkijk in enkele landelijke standaardisatie programma’s die momenteel actueel zijn in de zorg. Die standaardisatie is gericht op verbetering van de informatie-uitwisseling. Met betere zorg als hoogste doel.

Lees meer op www.nictiz.nl


13 november 2017

Familiedag

Zeven teams, vijf opdrachten, veel zand, wind en regen, maar vooral leuke kennismakingen en een hoop lol. Met onze teamleden, partners en kinderen waren we vandaag op pad in de Loonse en Drunense duinen.

Mindf*ck, dineren, borrelen, gezelligheid!


7 oktober 2017

Henny Portman: “Scaling Agile”

Vanavond gingen we met Henny Portman van HWP Consulting “down under” in de wereld van Agile. Principes, agile versus traditioneel, methoden & technieken, relatie met portfolio-, programma- en projectmanagement en vooral praktijkcases. Vele praktische handvatten voor ieder van ons. Een uitgebreide uiteenzetting vind je in zijn boek “Scaling Agile”.

Dank voor deze tweede sessie Henny, ook nu weer een aanrader voor elk consultancybedrijf!


2 oktober 2017

Peter Beliën en Frank Klerks van Thuiszorg Vérian te gast

De afgelopen jaren stonden in het teken van de inrichting en het in werking brengen van het Vérian Service Point, waarmee een ommezwaai van de mindset in de organisatie werd gerealiseerd. Met hoge waarderingen van medewerkers en klanten tot gevolg. Indrukwekkend proces!


18 september 2017

Julia van Ooijen start bij Salvéos

Julia start op maandag 4 september 2017 in de functie van Medewerker Backoffice.

Proficiat Julia, welkom!


1 september 2017

Jan ten Hove: “Mission Command”

Gastspreker Jan ten Hove, Luitenant-Kolonel der Mariniers en Commandant de Van Ghentkazerne te Rotterdam nam ons gisteren tijdens onze teamavond mee in zijn benadering van ‘Mission Command’. Militaire principes vertaald naar het bedrijfsleven, waarmee alle efforts van de organisatie op succesvolle wijze worden gericht op waar het echt om gaat.

Inspirerend leiderschap!


11 juli 2017

Teambuilding Salvéos 2017

Ook in 2017 stond de laatste week van januari, alweer voor het 5e jaar op rij, in het teken van teambuilding in Saalbach-Hinterglemm. Intensieve trip, weinig slaap, veel lol en onvergetelijke avonturen.  Alle highlights van 2016 passeerden de revue. Voor het komende jaar weten we wat ons te doen staat.

Op naar de volgende in januari 2018!

 


4 februari 2017

Salvéos Marketing & Communicatie per 7 januari 2017 een feit!

Salvéos biedt haar dienstverlening uit met het leveren strategisch communicatieadvies bij organisatieveranderingen, programma’s en/of projecten. Salvéos Marketing & Communicatie helpt opdrachtgevers om hun visie, verhaal en boodschap over te brengen. Of dat nu is richting media, zakelijke relaties, (potentiële) klanten of cliënten, medewerkers of specifieke doelgroepen. Dit nieuwe label van Salvéos wordt opgezet en aangestuurd door Sjoerd Hooghof, Director Marketing & Communicatie.


7 januari 2017