Over Salvéos

Salvéos werd in 2010 opgericht vanuit de droom om veranderingen te realiseren die maatschappelijk relevante organisaties sterker maken. Met krachtige professionals die hun toegevoegde waarde keer op keer kunnen laten zien. Met als uiteindelijke doel om te komen tot een betere samenleving.

Wat we doen

Onze consultants vervullen cruciale rollen bij onze opdrachtgevers. Wij geven richting, adviseren en voeren onze opdrachten deskundig met behulp van glasheldere communicatie. Dát typeert onze aanpak.

Onze filosofie

Mensen zijn de organisatie. In onze aanpak stellen we hen daarom altijd centraal. Van overtuiging naar begrip, van begrip naar een gezamenlijke focus, van die gezamenlijke focus naar resultaat. Maar altijd met een menselijke maat, wij laten zien dat het kan!

Ons team

Ons team is zeer divers. Onze professionals verschillen in achtergrond, persoonlijkheid, expertise en ervaring. Wat ons bindt, is onze kijk op het werk en maatschappelijke betrokkenheid. Hiervoor halen we het beste uit ons zelf en elkaar. Daar zijn we trots op!

P.G.E. (Pleuni) Verbeeten

C.T. (Carole) Bakker-Nunes

drs. P.W.A. (Peter) Gouw

M. (Maaike) van Berkel

S.B. (Stefan) Adema MA

C.M. (Koen) van Haastert MSc

C.E. (Claudia) Tonissen

drs. M. (Mariska) Jas

M. (Marije) Wisselink

R.N. (Nicolette) Hagen

B. (Bert) Mensink

J.E. (Julia) van Ooijen

S.P.J. (Sjoerd) Hooghof

J. (Jeroen) Wijers

J. (Jurian) van den Berg

J. (Jos) Laurs

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

ing. M. (Mark) Rozendal

drs. S.R.M. (Stef) Lancee

drs. M.K. (Mark) Smidt

 • Director Salvéos Management & Consultancy
 • Mobiel: 06 - 2350 3346
 • E-mail: m.smidt@salveos.nl

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. E.S. (Emelia) Ang

 • Director Salvéos Human Resource Management
 • Mobiel: 06 - 3026 3797
 • E-mail: e.ang@salveos.nl

H.J. (Henk) Blindenbach MSc

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens koppelt professionals en organisaties aan elkaar in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruiters van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Teamdag

Op 15 juni 2019 raakten we de juiste clipping points en vonden we de ideale lijnen op de kartbaan van het American Roadhouse in Zaltbommel. Ook ontdekten we de ware racers in ons team. Snelste mannelijke coureur Jos en snelste dame Talitha wonnen allebei een weekend (snelle) BMW cabrio rijden.

Met dank aan organisatoren Renova BMW, IKDB Motorsport en onze instructeurs de GT4- coureurs Koen en Martijn!


20 juni 2019

3 nieuwe collega’s!

In het eerste half jaar van 2019 startten drie nieuwe collega’s, elk bij een ander label van Salvéos. Peter Gouw in de functie van Business Consultant bij Salvéos Management & Consultancy per 15 februari. Bij Salvéos Marketing & Communicatie begon op 1 april Carole Bakker – Nunes als Communicatieadviseur. Pleuni Verbeeten trad op 15 juni in dienst bij Salvéos Facility Management in de functie van Business Consultant FM.

Peter, Carole en Pleuni, een warm welkom!


1 juni 2019

Teambuilding 2019

Voor de zevende keer op rij stond de laatste week van januari 2019 in het teken van teambuilding in Hinterglemm. Samen avonturen beleven op de pistes, tijdens de skilessen, de lunches op de berg, de diners in het hotel en de veel te vroege ontbijtjes.

Het was weer een gezellige en onvergetelijke trip die nog zeker lang nadreunt!


1 februari 2019

Versterking!

2019 begonnen we met onze nieuwe collega’s Marije Bangma en Stefan Adema.

Marije als Communicatieadviseur bij Salvéos Marketing & Communicatie en Stefan in de functie van Business Consultant HRM bij Salvéos Human Resource Management.

Welkom aan boord, een mooie start toegewenst!


7 januari 2019

Koen van Haastert versterkt Salvéos Facility Management

Op 1 oktober 2018 is Koen van Haastert gestart bij Salvéos Facility Management. Met zijn kennis en ervaring in het Facilitaire werkveld een welkome aanvulling om Salvéos Facility Management verder uit te bouwen!

Koen, van harte welkom bij Salvéos!


17 oktober 2018

Villa “Doristeti”

Vanaf april 2018 nemen Salvéos en zusterbedrijf FlexIntens de gehele monumentale villa “Doristeti” in hartje Oosterbeek in gebruik. De afgelopen jaren raakten we samen steeds verder thuis in dit pand, waardoor nu het moment is gekomen om ook de tweede verdieping zelf te gaan benutten.

Daarmee geven we ruimte aan de verdere ontwikkeling van al onze labels onder één dak:

Salvéos

 • Management & Consultancy
 • Marketing & Communicatie
 • Human Resource Management
 • Facility Management

 

FlexIntens

 • Werving, Selectie & Detachering
 • Young Professionals

7 maart 2018