Over ons

Salvéos is in 2010 opgericht vanuit de droom om veranderingen te realiseren die maatschappelijk relevante organisaties sterker maken, om te komen tot een betere samenleving. Met krachtige professionals die onmiskenbaar het verschil maken.

Wat we doen

Dat doen we door op deskundige en intensieve wijze cruciale rollen te vervullen bij onze opdrachtgevers. Richting geven, doorleven en uitvoeren met glasheldere communicatie typeert onze aanpak.

Onze filosofie

Mensen zijn de organisatie. In onze aanpak stellen we hen daarom altijd centraal. Van overtuiging naar begrip, van begrip naar een gezamenlijke focus, van die gezamenlijke focus naar resultaat. Wij laten zien dat het kan!

Ons team

Wij zijn trots op onze diversiteit in achtergrond, persoonlijkheid, expertise en ervaring. Wat ons bindt, is onze kijk op het werk en maatschappelijke betrokkenheid. Hiervoor halen we het beste uit ons zelf en elkaar.
Zorgvuldige selectie houdt ons team hoogwaardig en toegewijd.

M. (Marije) Wisselink

R.N. (Nicolette) Hagen

B. (Bert) Mensink

J.E. (Julia) van Ooijen

S.P.J. (Sjoerd) Hooghof

J. (Jeroen) Wijers

J. (Jurian) van den Berg

J. (Jos) Laurs

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

drs. P.J. (Jouke) van den Berge

ing. M. (Mark) Rozendal

drs. S.R.M. (Stef) Lancee

drs. M.K. (Mark) Smidt

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. R.A.P.M. (Richard) Nagtzaam

drs. E.S. (Emelia) Ang

H.J. (Henk) Blindenbach MSc

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens matcht  professionals en organisaties in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruiters van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Edwin Goos: “Leiderschap in crisis situaties”

Met indrukwekkende praktijkvoorbeelden gaf Edwin Goos, Hoofd Crisis en Conflict Beheersing van Politie Oost Nederland, ons vanavond mooie inzichten over leiderschap in crisissituaties. Aan de hand daarvan bespraken we leiderschap en organisatie ontwikkeling in brede zin.  Er ontstonden weer interessante discussies.

Veel dank Edwin!


27 november 2017

Pim Volkert: “Standaardisatie in de zorg”

Coördinator terminologie bij het Nictiz, Pim Volkert, gaf ons vanavond een inkijk in enkele landelijke standaardisatie programma’s die momenteel actueel zijn in de zorg. Die standaardisatie is gericht op verbetering van de informatie-uitwisseling. Met betere zorg als hoogste doel.

Lees meer op www.nictiz.nl


13 november 2017

Familiedag

Zeven teams, vijf opdrachten, veel zand, wind en regen, maar vooral leuke kennismakingen en een hoop lol. Met onze teamleden, partners en kinderen waren we vandaag op pad in de Loonse en Drunense duinen.

Mindf*ck, dineren, borrelen, gezelligheid!


7 oktober 2017

Henny Portman: “Scaling Agile”

Vanavond gingen we met Henny Portman van HWP Consulting “down under” in de wereld van Agile. Principes, agile versus traditioneel, methoden & technieken, relatie met portfolio-, programma- en projectmanagement en vooral praktijkcases. Vele praktische handvatten voor ieder van ons. Een uitgebreide uiteenzetting vind je in zijn boek “Scaling Agile”.

Dank voor deze tweede sessie Henny, ook nu weer een aanrader voor elk consultancybedrijf!


2 oktober 2017

Peter Beliën en Frank Klerks van Thuiszorg Vérian te gast

De afgelopen jaren stonden in het teken van de inrichting en het in werking brengen van het Vérian Service Point, waarmee een ommezwaai van de mindset in de organisatie werd gerealiseerd. Met hoge waarderingen van medewerkers en klanten tot gevolg. Indrukwekkend proces!


18 september 2017

Julia van Ooijen start bij Salvéos

Julia start op maandag 4 september 2017 in de functie van Medewerker Backoffice.

Proficiat Julia, welkom!


1 september 2017