Over Salvéos

Salvéos werd in 2010 opgericht vanuit de droom om veranderingen te realiseren die maatschappelijk relevante organisaties sterker maken. Met krachtige professionals die hun toegevoegde waarde keer op keer kunnen laten zien. Met als uiteindelijke doel om te komen tot een betere samenleving.

Wat we doen

Onze consultants vervullen cruciale rollen bij onze opdrachtgevers. Wij geven richting, adviseren en voeren onze opdrachten deskundig met behulp van glasheldere communicatie. Dát typeert onze aanpak.

Onze filosofie

Mensen zijn de organisatie. In onze aanpak stellen we hen daarom altijd centraal. Van overtuiging naar begrip, van begrip naar een gezamenlijke focus, van die gezamenlijke focus naar resultaat. Maar altijd met een menselijke maat, wij laten zien dat het kan!

Ons team

Ons team is zeer divers. Onze professionals verschillen in achtergrond, persoonlijkheid, expertise en ervaring. Wat ons bindt, is onze kijk op het werk en maatschappelijke betrokkenheid. Hiervoor halen we het beste uit ons zelf en elkaar. Daar zijn we trots op!

C.M. (Koen) van Haastert MSc

C.E. (Claudia) Tonissen

drs. M. (Mariska) Jas

M. (Marije) Wisselink

R.N. (Nicolette) Hagen

B. (Bert) Mensink

J.E. (Julia) van Ooijen

S.P.J. (Sjoerd) Hooghof

J. (Jeroen) Wijers

J. (Jurian) van den Berg

J. (Jos) Laurs

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

drs. P.J. (Jouke) van den Berge

ing. M. (Mark) Rozendal

drs. S.R.M. (Stef) Lancee

drs. M.K. (Mark) Smidt

 • Director Salvéos Management & Consultancy
 • Mobiel: 06 - 2350 3346
 • E-mail: m.smidt@salveos.nl

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. R.A.P.M. (Richard) Nagtzaam

drs. E.S. (Emelia) Ang

 • Director Salvéos Human Resource Management
 • Mobiel: 06 - 3026 3797
 • E-mail: e.ang@salveos.nl

H.J. (Henk) Blindenbach MSc

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens koppelt professionals en organisaties aan elkaar in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruiters van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Koen van Haastert versterkt Salvéos Facility Management

Op 1 oktober 2018 is Koen van Haastert gestart bij Salvéos Facility Management. Met zijn kennis en ervaring in het Facilitaire werkveld een welkome aanvulling om Salvéos Facility Management verder uit te bouwen!

Koen, van harte welkom bij Salvéos!


17 oktober 2018

Villa “Doristeti”

Vanaf april 2018 nemen Salvéos en zusterbedrijf FlexIntens de gehele monumentale villa “Doristeti” in hartje Oosterbeek in gebruik. De afgelopen jaren raakten we samen steeds verder thuis in dit pand, waardoor nu het moment is gekomen om ook de tweede verdieping zelf te gaan benutten.

Daarmee geven we ruimte aan de verdere ontwikkeling van al onze labels onder één dak:

Salvéos

 • Management & Consultancy
 • Marketing & Communicatie
 • Human Resource Management
 • Facility Management

 

FlexIntens

 • Werving, Selectie & Detachering
 • Personeelsdiensten

7 maart 2018

Nieuw label: Salvéos Facility Management

Op 5 maart 2018 start Henk Blindenbach als Director van Salvéos Facility Management.

Dit nieuwe label is gericht op het vergroten van de bedrijfsresultaten, door het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening en professionaliteit van de Facilitaire afdelingen. Denk hierbij aan het op interim basis invullen van management functies, projectmanagement en business consultancy.

Henk, gefeliciteerd!


5 maart 2018

Emelia Ang Director Salvéos Human Resource Management

Op 5 maart 2018 start Emelia Ang in de functie van Director met de bouw van het team van Salvéos Human Resource Management.

Proficiat Emelia!

 


5 maart 2018

Salvéos Marketing & Communicatie breidt uit!

Per 1 mei 2018 start Mariska Jas bij Salvéos Marketing & Communicatie.

Mariska proficiat en alvast welkom aan boord!


4 februari 2018

Teambuilding 2018

Afgelopen week waren we samen in Saalbach-Hinterglemm voor onze jaarlijkse teambuilding. Lange pistes, kaiserwetter, goede gesprekken, veel lol, bizarre après-ski, lange avonden en korte nachten waren aan de orde van de dag. Net als in onze opdrachten werkten we ook hier puur en intensief aan onuitwisbare ervaringen. Op unieke wijze leerden we van en met elkaar, door samen mooie avonturen te beleven. Daarmee ligt er een goede basis voor onze gezamenlijke prestaties in 2018.

 


3 februari 2018