Over Salvéos

Kennis, daadkracht en resultaat

Wij zijn Salvéos. Met onze betrokken en gedreven consultants maken we maatschappelijke organisaties sterker. Wij zijn deskundig binnen onze vakgebieden en hebben relevante ervaring binnen het publieke domein. Wij zijn een hecht en onderling sterk verbonden team. Zo realiseren we samen veranderingen die er toe doen.

Maatschappelijk relevante organisaties sterker maken

Organisaties die een belangrijke functie vervullen in onze samenleving; daar willen wij het verschil maken. Vanuit de ambitie om veranderingen te realiseren die deze organisaties sterker maken.

Advies, implementatie- en realisatiekracht voor het realiseren van veranderingen

Als consultancybureau leveren wij professionals voor advies, implementatie en realisatie. Onze consultants hebben verschillende kennisgebieden, vaardigheden en ervaring. Zij zijn bijvoorbeeld inzetbaar als projectleider, programmamanager, adviseur of interimmanager.

Professioneel thuis

Salvéos biedt haar medewerkers een hecht team met betrokken, energieke en professionele collega’s. Een open blik, zorgen voor elkaar, vertrouwen en veiligheid; dat is hét sociale kapitaal dat ons onderling bindt.

Onze mentaliteit is onze kracht

Wij zijn betrokken en gedreven consultants. Wij durven ons kwetsbaar op te stellen, nemen verantwoordelijkheid en tonen lef! Wij werken daadkrachtig aan intensieve opdrachten en zetten graag een extra stap voor het beste resultaat.

F.B. (Ferry) van Dipten

B. (Bregitta) Haaring

K. (Keya) Smidt

H. (Hannah) Rijpkema

drs. Y (Yasmin) Chaabane

I (Ilja) Smits

M.C. (Maurits) van Esschoten

T. (Talitha) Lemmen

S.H.W. (Shauny) Gijselhart

R. (Rienk) Wopereis

K.C. (Kitty) Valk-Deijkers

P.G.E. (Pleuni) Verbeeten

drs. P.W.A. (Peter) Gouw

S.B. (Stefan) Adema MA

C.M. (Koen) van Haastert MSc

R.N. (Nicolette) Hagen

J.E. (Julia) van Ooijen

J. (Jeroen) Wijers

J. (Jurian) van den Berg

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

ing. M. (Mark) Rozendal

drs. M.K. (Mark) Smidt

  • Director Salvéos Management & Consultancy en Salvéos Business Intelligence
  • Mobiel: 06 - 2350 3346
  • E-mail: m.smidt@salveos.nl

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. E.S. (Emelia) Ang

  • Director Salvéos Marketing & Communicatie en Salvéos Human Resource Management
  • Mobiel: 06 - 3026 3797
  • E-mail: e.ang@salveos.nl

H.J. (Henk) Blindenbach MSc

  • Director Salvéos Facility Management en Salvéos Informatie Management
  • Mobiel: 06 - 3334 2742
  • E-mail: h.blindenbach@salveos.nl

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens koppelt professionals en organisaties aan elkaar in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruitment consultants van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Welkom Ferry!

Na 7,5 jaar gewerkt te hebben in de sportwereld startte Ferry van Dipten vorige week als Business Consultant bij Salvéos Management en Consultancy.

Vorig jaar begon hij aan de masterstudie Bedrijfskunde. Hiermee wilde hij zijn kennis en ervaring vanuit de sport breder kunnen inzetten. Tijdens deze studie kwam hij in contact met Salvéos-collega Koen van Haastert.

Ferry: “Al snel merkte ik dat Salvéos een uniek consultancybureau is dat een waardevolle bijdrage levert aan verschillende maatschappelijke organisaties. Daar wilde ik me graag bij aansluiten. Verder kan ik hier veel leren van mijn nieuwe collega’s en hopelijk voor veel mooie opdrachtgevers werken.”


7 september 2021

Een vliegende start voor Bregitta Haaring!

Ze startte op 1 juli bij Salvéos Facility Management en kon al gelijk aan de slag bij Rijkswaterstaat om tijdelijk de rol van Pleuni Verbeeten als Projectmanager Facility Management over te nemen.

“Ik ben nog niet zo lang op weg,” vertelt Bregitta, “maar ik maak nu al met heel veel plezier deel uit van Salvéos. Het voelt als één grote warme familie en ik kijk er naar uit om mijn collega’s beter te leren kennen. Daarbij vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring met hen te delen, maar hoor ik ook net zo graag wat zij doen of hebben gedaan, ook binnen de andere vakgebieden van Salvéos.”

Welkom en proficiat, Bregitta!


14 juli 2021

Nieuwe aanwinst voor FlexIntens

Voor Luuk Bindels was het dubbel feest: hij studeerde af en kreeg dezelfde dag nog een contract aangeboden. Met zijn diploma Ondernemerschap en Retailmanagement in the pocket startte hij op 1 juli als Recruitment Consultant bij onze zusteronderneming FlexIntens.

Luuk is een mooie aanwinst voor FlexIntens. “Als stagiair heeft hij de afgelopen tijd bewezen van belangrijke waarde te zijn voor het team. Fijn dat we dit kunnen verlengen in een dienstverband!”, aldus Sven Boogaard, Director FlexIntens.

Welkom aan boord, Luuk!


5 juli 2021

Teamdag

Op 15 juni 2019 raakten we de juiste clipping points en vonden we de ideale lijnen op de kartbaan van het American Roadhouse in Zaltbommel. Ook ontdekten we de ware racers in ons team. Snelste mannelijke coureur Jos en snelste dame Talitha wonnen allebei een weekend (snelle) BMW cabrio rijden.

Met dank aan organisatoren Renova BMW, IKDB Motorsport en onze instructeurs de GT4- coureurs Koen en Martijn!


20 juni 2019

3 nieuwe collega’s!

In het eerste half jaar van 2019 startten drie nieuwe collega’s, elk bij een ander label van Salvéos. Peter Gouw in de functie van Business Consultant bij Salvéos Management & Consultancy per 15 februari. Bij Salvéos Marketing & Communicatie begon op 1 april Carole Bakker – Nunes als Communicatieadviseur. Pleuni Verbeeten trad op 15 juni in dienst bij Salvéos Facility Management in de functie van Business Consultant FM.

Peter, Carole en Pleuni, een warm welkom!


1 juni 2019

Teambuilding 2019

Voor de zevende keer op rij stond de laatste week van januari 2019 in het teken van teambuilding in Hinterglemm. Samen avonturen beleven op de pistes, tijdens de skilessen, de lunches op de berg, de diners in het hotel en de veel te vroege ontbijtjes.

Het was weer een gezellige en onvergetelijke trip die nog zeker lang nadreunt!


1 februari 2019