Over ons

Salvéos is in 2010 opgericht vanuit de droom om veranderingen te realiseren die maatschappelijk relevante organisaties sterker maken, om te komen tot een betere samenleving. Met krachtige professionals die onmiskenbaar het verschil maken.

Wat we doen

Dat doen we door op deskundige en intensieve wijze cruciale rollen te vervullen bij onze opdrachtgevers. Richting geven, doorleven en uitvoeren met glasheldere communicatie typeert onze aanpak.

Onze filosofie

Mensen zijn de organisatie. In onze aanpak stellen we hen daarom altijd centraal. Van overtuiging naar begrip, van begrip naar een gezamenlijke focus, van die gezamenlijke focus naar resultaat. Wij laten zien dat het kan!

Ons team

Wij zijn trots op onze diversiteit in achtergrond, persoonlijkheid, expertise en ervaring. Wat ons bindt, is onze kijk op het werk en maatschappelijke betrokkenheid. Hiervoor halen we het beste uit ons zelf en elkaar.
Zorgvuldige selectie houdt ons team hoogwaardig en toegewijd.

C.E. (Claudia) Tonissen

drs. M. (Mariska) Jas

M. (Marije) Wisselink

R.N. (Nicolette) Hagen

B. (Bert) Mensink

J.E. (Julia) van Ooijen

S.P.J. (Sjoerd) Hooghof

J. (Jeroen) Wijers

J. (Jurian) van den Berg

J. (Jos) Laurs

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

drs. P.J. (Jouke) van den Berge

ing. M. (Mark) Rozendal

drs. S.R.M. (Stef) Lancee

drs. M.K. (Mark) Smidt

 • Director Salvéos Management & Consultancy
 • Mobiel: 06 - 2350 3346
 • E-mail: m.smidt@salveos.nl

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. R.A.P.M. (Richard) Nagtzaam

drs. E.S. (Emelia) Ang

 • Director Salvéos Human Resource Management
 • Mobiel: 06 - 3026 3797
 • E-mail: e.ang@salveos.nl

H.J. (Henk) Blindenbach MSc

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens matcht  professionals en organisaties in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruiters van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Villa “Doristeti”

Vanaf april 2018 nemen Salvéos en zusterbedrijf FlexIntens de gehele monumentale villa “Doristeti” in hartje Oosterbeek in gebruik. De afgelopen jaren raakten we samen steeds verder thuis in dit pand, waardoor nu het moment is gekomen om ook de tweede verdieping zelf te gaan benutten.

Daarmee geven we ruimte aan de verdere ontwikkeling van al onze labels onder één dak:

Salvéos

 • Management & Consultancy
 • Marketing & Communicatie
 • Human Resource Management
 • Facility Management

 

FlexIntens

 • Werving, Selectie & Detachering
 • Personeelsdiensten

7 maart 2018

Nieuw label: Salvéos Facility Management

Op 5 maart 2018 start Henk Blindenbach als Director van Salvéos Facility Management.

Dit nieuwe label is gericht op het vergroten van de bedrijfsresultaten, door het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening en professionaliteit van de Facilitaire afdelingen. Denk hierbij aan het op interim basis invullen van management functies, projectmanagement en business consultancy.

Henk, gefeliciteerd!


5 maart 2018

Director Salvéos Human Resource Management

Op 5 maart 2018 start Emelia Ang in de functie van Director met de bouw van het team van Salvéos Human Resource Management.

Proficiat Emelia!

 


5 maart 2018

Salvéos Marketing & Communicatie breidt uit!

Per 1 mei 2018 start Mariska Jas bij Salvéos Marketing & Communicatie.

Mariska proficiat en alvast welkom aan boord!


4 februari 2018

Teambuilding 2018

Afgelopen week waren we samen in Saalbach-Hinterglemm voor onze jaarlijkse teambuilding. Lange pistes, kaiserwetter, goede gesprekken, veel lol, bizarre après-ski, lange avonden en korte nachten waren aan de orde van de dag. Net als in onze opdrachten werkten we ook hier puur en intensief aan onuitwisbare ervaringen. Op unieke wijze leerden we van en met elkaar, door samen mooie avonturen te beleven. Daarmee ligt er een goede basis voor onze gezamenlijke prestaties in 2018.

 


3 februari 2018

5-jarig jubileum Stef Lancee

Op 1 februari 2018 vierden wij  het 5-jarig jubileum van Stef Lancee, die op 1 februari 2013 in dienst trad bij Salvéos Management & Consultancy.

Direct na de uitvoering van een retrospectief onderzoek binnen een landelijk zorgprogramma startte Stef in 2013 als procesanalist bij een grote bank. Daar bracht hij gedurende drie jaar zijn kennis in ten behoeve van omvangrijke veranderingen in de spaar- en betaalketen. Aansluitend ging hij precies een jaar geleden bij een andere grote bank aan de slag als Business Analist bij de invoering van een nieuw ICT-systeem.

Dit jubileum markeerden we met een cadeau waarmee hij zijn geliefde sport naar een hoger level kan brengen: een racefiets in ware Salvéos-uitvoering.

Proficiat Stef, dank voor jouw geweldige inzet!


1 februari 2018