Over Salvéos

Kennis, daadkracht en resultaat

Wij zijn Salvéos. Met onze betrokken en gedreven consultants maken we maatschappelijke organisaties sterker. Wij zijn deskundig binnen onze vakgebieden en hebben relevante ervaring binnen het publieke domein. Wij zijn een hecht en onderling sterk verbonden team. Zo realiseren we samen veranderingen die er toe doen.

Maatschappelijk relevante organisaties sterker maken

Organisaties die een belangrijke functie vervullen in onze samenleving; daar willen wij het verschil maken. Vanuit de ambitie om veranderingen te realiseren die deze organisaties sterker maken.

Advies, implementatie- en realisatiekracht voor het realiseren van veranderingen

Als consultancybureau leveren wij professionals voor advies, implementatie en realisatie. Onze consultants hebben verschillende kennisgebieden, vaardigheden en ervaring. Zij zijn bijvoorbeeld inzetbaar als projectleider, programmamanager, adviseur of interimmanager.

Professioneel thuis

Salvéos biedt haar medewerkers een hecht team met betrokken, energieke en professionele collega’s. Een open blik, zorgen voor elkaar, vertrouwen en veiligheid; dat is hét sociale kapitaal dat ons onderling bindt.

Onze mentaliteit is onze kracht

Wij zijn betrokken en gedreven consultants. Wij durven ons kwetsbaar op te stellen, nemen verantwoordelijkheid en tonen lef! Wij werken daadkrachtig aan intensieve opdrachten en zetten graag een extra stap voor het beste resultaat.

P.V. (Viradj) Bhageloe

M.C. (Marc) van der Vinden

E.C. (Esmee) van den Heuvel

R.F. (Rob) van Dam

B.R. (Bouwe) Bölger

drs. M. (Mel) van der Zwaag

F.B. (Ferry) van Dipten

B. (Bregitta) Haaring

K. (Keya) Smidt

H. (Hannah) Rijpkema

drs. Y (Yasmin) Chaabane

I (Ilja) Smits

M.C. (Maurits) van Esschoten

T. (Talitha) Lemmen

S.H.W. (Shauny) Gijselhart

R. (Rienk) Wopereis

K.C. (Kitty) Valk-Deijkers

P.G.E. (Pleuni) Verbeeten

drs. P.W.A. (Peter) Gouw

S.B. (Stefan) Adema MA

drs. C.M. (Koen) van Haastert

R.N. (Nicolette) Hagen

J.E. (Julia) van Ooijen

J. (Jeroen) Wijers

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

ing. M. (Mark) Rozendal

drs. M.K. (Mark) Smidt

  • Director Salvéos Management & Consultancy en Salvéos Business Intelligence
  • Mobiel: 06 - 2350 3346
  • E-mail: m.smidt@salveos.nl

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. E.S. (Emelia) Ang

  • Director Salvéos Marketing & Communicatie en Salvéos Human Resource Management
  • Mobiel: 06 - 3026 3797
  • E-mail: e.ang@salveos.nl

drs. H.J. (Henk) Blindenbach

  • Director Salvéos Facility Management en Salvéos Informatie Management
  • Mobiel: 06 - 3334 2742
  • E-mail: h.blindenbach@salveos.nl

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

Salvéos Young Professionals

Wij zijn altijd op zoek naar jong talent met een ambitie binnen consultancy in het publieke domein. Een gedreven talent dat open staat voor nieuwe uitdagingen en het maximale uit zichzelf wilt halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Als Young Professional ga je gedurende twee jaar aan de slag bij opdrachtgevers binnen de overheid of semi-overheid. Jij helpt deze opdrachtgevers bij het oplossen van uitdagende vraagstukken die verbonden zijn aan een maatschappelijk thema. Tijdens het gehele traject word je gecoacht door een van onze ervaren consultants. Daarnaast volg je een opleidingstraject waarin je verschillende internationaal erkende certificaten behaalt. In de beginperiode gaan we samen met jou op zoek naar een geschikte opdracht. Tot die tijd ondersteun je Salvéos en onze zusteronderneming FlexIntens bij diverse interne projecten.

Afhankelijk van jouw studierichting en interesse ga je bij de opdrachtgever aan slag binnen een juniorrol zoals bijvoorbeeld: projectondersteuner, organisatieadviseur, beleidsadviseur, communicatieadviseur of HR-adviseur. Samen met jou kijken we welke rol het beste bij jou past. Ook geven we je de ruimte om voor een groot deel zelf je opleidingen te selecteren.

Na afronding van het Young Professional traject blijf je aan onze organisatie verbonden in de rol van (Junior) Consultant.

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens koppelt professionals en organisaties aan elkaar in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruitment consultants van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Geslaagde Radboud Career Day

Afgelopen maandag vond de digitale Career Day Special van de Radboud Universiteit plaats met als thema Consultancy. Onze collega’s Ferry van Dipten en Mark Smidt gaven twee presentaties om te vertellen over het werk als consultant en de studenten kennis te laten maken met ons bureau.

Ferry en Mark kijken er tevreden op terug. “De opkomst bij zowel de masterclass als de bedrijfspresentatie was hoog. We hebben mooie reacties en vragen van studenten gekregen en nog een aantal goede tips kunnen geven.” Al met al, een geslaagde Career Day voor Salvéos.


8 december 2021

Padellen

Donderdag 21 oktober zijn we wezen padellen en wat was het een succes! De een bleek nóg fanatieker dan de ander, maar er kon er maar één de beste zijn. En dat was: Rienk Wopereis. De tweede plek ging naar Sven Boogaard en Stefan Theune eindigde op de derde plek. Gefeliciteerd mannen!

Na de harde inspanning sloten we de avond gezamenlijk af onder het genot van welverdiende pizza’s. Stefan, bedankt voor het organiseren van deze geslaagde avond!


29 oktober 2021

Versterking

Mel van der Zwaag startte op 1 oktober als Business Consultant bij Salvéos Management en Consultancy.

Ze werkte de afgelopen 4 jaar voor de vier grootste gemeenten als informatieadviseur en parttime projectleider in het sociaal domein, maar ze merkte dat ze zich liever volledig wilde gaan inzetten voor projecten in het sociaal domein. Die kans vond ze bij Salvéos!

Mel: “Als oorspronkelijk Sociologe sta ik te springen om mij volledig in te zetten voor toffe, belangrijke projecten in het sociaal domein. Naast mijn eerdere ervaringen bij gemeenten zou ik ook graag een kijkje nemen bij andere maatschappelijke organisaties. Ik hoop dat via Salvéos te kunnen doen. Tot nu toe ervaar ik Salvéos als een vlotte club mensen die hart hebben voor het publiek belang!”.

Van harte welkom, Mel!


19 oktober 2021

Time flies when you’re having fun

Dat geldt ook voor Mark Smidt. Dit jaar is hij namelijk tien jaar in dienst bij Salvéos en dat moest uiteraard gevierd worden. Tijdens een heerlijke barbecue in Franse stijl werd Mark flink in het zonnetje gezet en keken we samen terug op de hoogtepunten van de afgelopen tien jaar.

Destijds kwam hij binnen als de eerste medewerker van wat toen nog Sprinckler heette. Vanaf dat moment heeft hij Salvéos, mede door zijn eigen inzet, zien groeien tot de club die het vandaag de dag is. Zelf heeft hij ook een aantal mooie stappen gezet. Zo vervult hij alweer zo’n drie jaar de rol van Director bij Salvéos Management & Consultancy.

Mark, heel erg bedankt voor jouw inzet en toewijding. Op naar de volgende tien jaar!


13 oktober 2021

Welkom Ferry!

Na 7,5 jaar gewerkt te hebben in de sportwereld startte Ferry van Dipten vorige week als Business Consultant bij Salvéos Management en Consultancy.

Vorig jaar begon hij aan de masterstudie Bedrijfskunde. Hiermee wilde hij zijn kennis en ervaring vanuit de sport breder kunnen inzetten. Tijdens deze studie kwam hij in contact met Salvéos-collega Koen van Haastert.

Ferry: “Al snel merkte ik dat Salvéos een uniek consultancybureau is dat een waardevolle bijdrage levert aan verschillende maatschappelijke organisaties. Daar wilde ik me graag bij aansluiten. Verder kan ik hier veel leren van mijn nieuwe collega’s en hopelijk voor veel mooie opdrachtgevers werken.”

Welkom bij de club, Ferry!


7 september 2021

Een vliegende start voor Bregitta Haaring!

Ze startte op 1 juli bij Salvéos Facility Management en kon al gelijk aan de slag bij Rijkswaterstaat om tijdelijk de rol van Pleuni Verbeeten als Projectmanager Facility Management over te nemen.

“Ik ben nog niet zo lang op weg,” vertelt Bregitta, “maar ik maak nu al met heel veel plezier deel uit van Salvéos. Het voelt als één grote warme familie en ik kijk er naar uit om mijn collega’s beter te leren kennen. Daarbij vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring met hen te delen, maar hoor ik ook net zo graag wat zij doen of hebben gedaan, ook binnen de andere vakgebieden van Salvéos.”

Welkom en proficiat, Bregitta!


14 juli 2021