Over Salvéos

Kennis, daadkracht en vertrouwen

Wij zijn Salvéos. Met onze betrokken en gedreven consultants maken we maatschappelijke organisaties sterker. Wij zijn deskundig binnen onze vakgebieden en hebben relevante ervaring binnen het publieke domein. Wij zijn een hecht en onderling sterk verbonden team. Zo realiseren we samen veranderingen die er toe doen.

Maatschappelijk relevante organisaties sterker maken

Organisaties die een belangrijke functie vervullen in onze samenleving; daar willen wij het verschil maken. Vanuit de ambitie om veranderingen te realiseren die deze organisaties sterker maken.

Advies, implementatie- en realisatiekracht voor het realiseren van veranderingen

Als consultancybureau leveren wij professionals voor advies, implementatie en realisatie. Onze consultants hebben verschillende kennisgebieden, vaardigheden en ervaring. Zij zijn bijvoorbeeld inzetbaar als projectleider, programmamanager, adviseur of interimmanager.

Professioneel thuis

Salvéos biedt haar medewerkers een hecht team met betrokken, energieke en professionele collega’s. Een open blik, zorgen voor elkaar, vertrouwen en veiligheid; dat is hét sociale kapitaal dat ons onderling bindt.

Onze mentaliteit is onze kracht

Wij zijn betrokken en gedreven consultants. Wij durven ons kwetsbaar op te stellen, nemen verantwoordelijkheid en tonen lef! Wij werken daadkrachtig aan intensieve opdrachten en zetten graag een extra stap voor het beste resultaat.

T.A.A. (Tom) van Hienen MSc

N. (Nikki) Schotman

J.J. (Jelrik) van der Drift

S. M. (Stéphanie) Möser

N. A. (Nicolas) Molenaar

M.C. (Marc) van der Vinden

E.C. (Esmée) van den Heuvel

R.F. (Rob) van Dam

B.R. (Bouwe) Bölger

drs. M. (Mel) van der Zwaag

F.B. (Ferry) van Dipten

B. (Bregitta) Haaring

K. (Keya) Smidt

drs. Y (Yasmin) Chaabane

M.C. (Maurits) van Esschoten

T. (Talitha) Lemmen

S.H.W. (Shauny) Gijselhart

R. (Rienk) Wopereis

K.C. (Kitty) Valk-Deijkers

P.G.E. (Pleuni) Verbeeten

drs. P.W.A. (Peter) Gouw

S.B. (Stefan) Adema MA

drs. C.M. (Koen) van Haastert

R.N. (Nicolette) Hagen

J.E. (Julia) van Ooijen

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

ing. M. (Mark) Rozendal

  • Business Consultant, Programmacoördinator Salvéos Young Professionals
  • Mobiel: 06 - 2007 7102
  • E-mail: m.rozendal@salveos.nl

drs. M.K. (Mark) Smidt

  • Director Salvéos Management & Consultancy, Salvéos Business Intelligence, Salvéos Informatie Management, Salvéos Young Professionals
  • Mobiel: 06 - 2350 3346
  • E-mail: m.smidt@salveos.nl

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. E.S. (Emelia) Ang

  • Director Salvéos Marketing & Communicatie, Salvéos Human Resource Management, Salvéos Facility Management, Salvéos Young Professionals
  • Mobiel: 06 - 3026 3797
  • E-mail: e.ang@salveos.nl

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

Salvéos Young Professionals

Wij zijn altijd op zoek naar jong talent met een ambitie binnen consultancy in het publieke domein. Een gedreven talent dat open staat voor nieuwe uitdagingen en het maximale uit zichzelf wilt halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Als Young Professional ga je gedurende twee jaar aan de slag bij opdrachtgevers binnen de overheid of semi-overheid. Jij helpt deze opdrachtgevers bij het oplossen van uitdagende vraagstukken die verbonden zijn aan een maatschappelijk thema. Tijdens het gehele traject word je gecoacht door een van onze ervaren consultants. Daarnaast volg je een opleidingstraject waarin je verschillende internationaal erkende certificaten behaalt. In de beginperiode gaan we samen met jou op zoek naar een geschikte opdracht. Tot die tijd ondersteun je Salvéos en onze zusteronderneming FlexIntens bij diverse interne projecten.

Afhankelijk van jouw studierichting en interesse ga je bij de opdrachtgever aan slag binnen een juniorrol zoals bijvoorbeeld: projectondersteuner, organisatieadviseur, beleidsadviseur, communicatieadviseur of HR-adviseur. Samen met jou kijken we welke rol het beste bij jou past. Ook geven we je de ruimte om voor een groot deel zelf je opleidingen te selecteren.

Na afronding van het Young Professional traject blijf je aan onze organisatie verbonden in de rol van (Junior) Consultant.

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens koppelt professionals en organisaties aan elkaar in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruitment consultants van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Dromen gaan in vervulling

Geheel in Portugese stijl namen we vorige week dan echt afscheid van Business Consultant en Director van Salvéos Facility Management Henk Blindenbach, die zijn droom achterna gaat in de prachtige Algarve. Namens alle collega’s van Salvéos heel veel geluk toegewenst in deze bijzondere stap, Henk. We gaan je missen!

Daarnaast stonden we stil bij Julia van Ooijen die als Business Consultant aan de slag gaat voor Salvéos HRM en Shauny Gijselhart die zichzelf nu Officemanager mag noemen. Van harte gefeliciteerd dames!


4 mei 2022

Villa ‘Doristeti’

Aan de Lebretweg 1 in Oosterbeek is de monumentale villa ‘Doristeti’ te vinden, waarin wij en onze zusteronderneming FlexIntens zijn gevestigd. De villa vindt zijn oorsprong in het jaar 1905 toen het werd gebouwd in opdracht van de latere burgemeester van de gemeente Renkum. Vanaf 1937 bewoonde Ph. J. Clous de villa en diende een deel van het pand als zijn tandartspraktijk. Later vestigde er een postkantoor en van 1974 tot en met 1976 zelfs nog even een politiebureau.

In 2010 betrad Salvéos de villa, in 2015 kwam daar FlexIntens bij en vanaf 2018 hebben we samen de gehele villa in gebruik. Op de bovenstaande afbeelding zie je ons kantoor van buiten. Benieuwd hoe het er van binnen uitziet? We nodigen je graag uit om eens op de koffie te komen!


26 april 2022

Sweet Freedom

Op 7 mei 2022 vindt de allereerste editie van het Tributefestival Sweet Freedom plaats in Oosterbeek en Salvéos is erbij. Wij zijn namelijk de trotse naamgever van het Talent-podium! Bij Salvéos zijn we altijd op zoek naar talent en dat talent willen we een podium geven.


3 maart 2022

Versterking op de backoffice!

Stéphanie Möser werkt per 1 februari op de backoffice en dat bevalt goed. Stéphanie: “Tijdens het eerste gesprek met de corporate recruiter was ik al erg enthousiast over de functie. Twee dagen later mocht ik op kantoor kennis komen maken en dat ging zo goed dat ik een aanbod kreeg waar ik op in ben gegaan. Nu ben ik een aantal weken onderweg en heb ik al veel geleerd en veel collega’s ontmoet. Van hen kreeg ik meteen een heel warm welkom.”

Veel plezier en succes, Stéphanie!


23 februari 2022

Welkom Nicolas!

Maak kennis met onze nieuwste Business Consultant bij Salvéos Facility Management: Nicolas Molenaar!

Met 4 jaar consultancy en training ervaring wil Nicolas zich nu gaan inzetten om maatschappelijk relevante organisaties sterker te maken. “Na een kennismaking met Salvéos en gesprekken met verschillende consultants wist ik zeker dat ik me bij deze club wilde aansluiten. Ik heb een ontzettend warm welkom gekregen van mijn nieuwe collega’s en ik kijk ernaar uit om als Business Consultant aan de slag te gaan bij mooie organisaties in het publieke domein. Dat is waar mijn passie ligt.”

Welkom aan boord Nicolas!


15 februari 2022

Geslaagde Radboud Career Day

Afgelopen maandag vond de digitale Career Day Special van de Radboud Universiteit plaats met als thema Consultancy. Onze collega’s Ferry van Dipten en Mark Smidt gaven twee presentaties om te vertellen over het werk als consultant en de studenten kennis te laten maken met ons bureau.

Ferry en Mark kijken er tevreden op terug. “De opkomst bij zowel de masterclass als de bedrijfspresentatie was hoog. We hebben mooie reacties en vragen van studenten gekregen en nog een aantal goede tips kunnen geven.” Al met al, een geslaagde Career Day voor Salvéos.


8 december 2021