Marketing & Communicatie

Bij Salvéos Marketing & Communicatie geloven wij dat we organisaties kunnen helpen om het verschil te maken in de samenleving. Met onze kennis en kunde versterken wij de marketing- en communicatiekracht van onze opdrachtgevers. Vanuit de ambitie om veranderingen te helpen realiseren die deze organisaties sterker maken.

Ervaren marketing- en communicatieadviseurs

Onze professionals verstaan hun vak en kennen de domeinen waarin zij werken. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen wij impactvolle marketing- en communicatiestrategieën en zorgen we voor een gedegen uitvoering. De adviseurs van Salvéos Marketing & Communicatie maken onderdeel uit van veranderprojecten en zijn inzetbaar om tijdelijk een communicatieafdeling te versterken.

Hoe helpen wij organisaties?

Onze adviseurs helpen graag met het ontwikkelen en versterken van de communicatiekracht van organisaties. Van omvangrijke positionerings- en verandertrajecten tot het ontwikkelen en implementeren van (online) communicatiebeleid. We adviseren en begeleiden organisaties bij hun communicatievraagstukken. Dit doen we onder andere in de rol van projectleider, programmamanager, interim manager en als adviseur. Met onze eigen aanpak van verandercommunicatie helpen wij graag bij het doelgericht inzetten van communicatie.

Organisaties benaderen ons voor:

  • communicatie bij verandertrajecten
  • online marketing en social media
  • positionering en reputatiemanagement
  • interim versterking van communicatieafdelingen
  • crisiscommunicatie en woordvoering

Kom jij ons team versterken?

Wil jij ook bij Salveos Marketing & Communicatie aan de slag? Bekijk dan onze vacature.

Contact

Sjoerd Hooghof | Salvéos Marketing & Communicatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sjoerd Hooghof, director Salvéos Marketing & Communicatie, 06-83254146 of communicatie@salveos.nl.
Of neem contact op met ons kantoor via 026-7620 520 of info@salveos.nl.

 

 


Meer  Diensten