Marketing & Communicatie

Bij Salvéos Marketing & Communicatie geloven wij dat we organisaties kunnen helpen om het verschil te maken in de samenleving. Met onze kennis en kunde versterken wij de marketing- en communicatiekracht van onze opdrachtgevers. Vanuit de ambitie om veranderingen te helpen realiseren die deze organisaties sterker maken.

Ervaren Business Consultants Communicatie

Onze professionals verstaan hun vak en kennen de domeinen waarin zij werken. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen wij impactvolle marketing- en communicatiestrategieën en zorgen we voor een gedegen uitvoering. De Business Consultants van Salvéos Marketing & Communicatie maken onderdeel uit van veranderprojecten en zijn inzetbaar om tijdelijk een communicatieafdeling te versterken.

Hoe helpen wij organisaties?

Onze Business Consultants helpen graag met het ontwikkelen en versterken van de communicatiekracht van organisaties. Van omvangrijke positionerings- en verandertrajecten tot het ontwikkelen en implementeren van (online) communicatiebeleid. We adviseren en begeleiden organisaties bij hun communicatievraagstukken. Dit doen we onder andere in de rol van projectleider, programmamanager, interim manager en als adviseur. Met onze eigen aanpak van verandercommunicatie helpen wij graag bij het doelgericht inzetten van communicatie.

Organisaties benaderen ons voor:

  • communicatie bij verandertrajecten
  • online marketing en social media
  • positionering en reputatiemanagement
  • interim versterking van communicatieafdelingen
  • crisiscommunicatie en woordvoering

Kom jij ons team versterken?

Wil jij ook bij Salveos Marketing & Communicatie aan de slag? Bekijk dan onze vacature.

Contact

Emelia Ang | Salvéos Human Resource Managemen

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Emelia Ang, director Salvéos Marketing & Communicatie, 06-30263797 of e.ang@salveos.nl.
Of neem contact op met ons kantoor via 026-7620 520 of info@salveos.nl.


Meer  Diensten