Management & Consultancy

Uit ervaring weten we bij Salvéos Management & Consultancy dat de meeste problemen in organisaties ontstaan door gebrek aan of verkeerde interne afstemming. Ook zien we dat de structuur van organisaties soms onnodig complex gemaakt wordt. Dit kan leiden tot inefficiëntie of zelfs storingen in het primaire proces.

Generalisten met een multidisciplinair karakter

Wij geloven dat de beste adviezen komen van generalisten. Vaak zijn problemen in de organisaties niet toe te wijzen aan een persoon, afdeling of organisatieonderdeel. Zij hebben vaak een multidisciplinair karakter. Onze business consultants zijn generalisten en zien door hun expertise en ervaring de samenhang binnen een organisatie en waar de knelpunten zitten. Op die manier komen we tot de kern van het probleem en gaan voor een optimale en integrale oplossing.

Zo helpen we uw organisatie

De business consultants van Salvéos bieden tijdelijke stuur- en realisatiekracht op strategisch, tactisch of operationeel organisatieniveau, in de rol van:

  • Lijnmanager
  • Projectmanager
  • Programmamanager
  • Portfoliomanager
  • Organisatieadviseur/ business consultant

We zijn generalisten met een stevig bedrijfskundig profiel, lenig in de toepassing van methoden en technieken. Altijd resultaatgericht, maar met aandacht voor de mens in de organisatie.

Contact

Neem voor meer informatie over onderstaande of andere expertises contact op met de adviseurs van Salvéos Management & Consultancy of neem contact op met Salvéos via 026 – 7620 520 of info@salveos.nl.


Meer Diensten