Management & Consultancy

Wij helpen organisaties om het verschil te maken in de samenleving. Door bijvoorbeeld veranderingen door te voeren, of processen te verbeteren en te stroomlijnen. Zo maken we organisaties gezonder en succesvoller. Als externe deskundigen doen we dat met een frisse blik!

Ervaren professionals

Onze consultants hebben ruime ervaring binnen het publieke domein. Samen met opdrachtgevers realiseren we veranderingen die er toe doen. Onze professionals hebben een stevig bedrijfskundig profiel en zijn lenig in de toepassing van methoden en technieken. Altijd resultaatgericht en met aandacht voor de mens in de organisatie.

Hoe helpen wij organisaties?

Als consultancybureau leveren wij professionals voor advies, implementatie en realisatie. Onze consultants hebben verschillende kennisgebieden, vaardigheden en ervaring. We bekijken de vaak complexe organisatievraagstukken vanuit een integraal perspectief. Wij gaan voor een optimale oplossing en stoppen niet totdat de verbetering is geborgd. Onze professionals bieden versterking op strategisch, tactisch of operationeel organisatieniveau, in de rol van:

  • Projectmanager
  • Programmamanager
  • Portfoliomanager
  • Organisatieadviseur/ business consultant
  • Interim (lijn) manager

Contact

Mark Smidt

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Mark Smidt, director Salvéos Management & Consultancy, 06-23503346 of management-consultancy@salveos.nl.
Of neem contact op met ons kantoor via 026-7620 520 of info@salveos.nl.

 


Meer Diensten