Human Resource Management

Er komt veel kijken bij het voorbereiden en begeleiden van veranderingen in een organisatie. Dat weten wij van Salvéos Human Resource Management (HRM) als geen ander. Wij werken vanuit de visie dat mensen het belangrijkste kapitaal zijn in een organisatie. Gemotiveerde medewerkers zijn de motor van een sterke organisatie en de belangrijkste sleutel tot het realiseren van veranderingen. Onze consultants benutten het potentieel en brengen de inzet en ontwikkeling van medewerkers in lijn met de doelen van de organisatie. Zo realiseren we samen met de opdrachtgever veranderingen die er toe doen.

Ervaren professionals

Als HRM business-partner opereren we op het brede terrein van het HRM-vakgebied binnen het publieke domein. Onze professionals hebben ruime HRM-ervaring binnen diverse maatschappelijke organisaties. Wij zetten onze kennis en vaardigheden graag in om daarmee het verschil te maken bij opdrachtgevers. We ontwikkelen stevig HRM-beleid en dragen zorg voor de gedegen uitvoering daarvan.

Hoe helpen we organisaties?

Wij ondersteunen graag bij HRM-vraagstukken om organisaties sterker te maken. Dit doen we onder andere in de rol van projectleider, programmamanager, interim HRM-manager en HRM-adviseur. Onze consultants maken onderdeel uit van veranderprojecten en zijn inzetbaar om op interim-basis een HRM-afdeling te versterken. Dit doen wij bijvoorbeeld op de volgende terreinen:

  • HRM-beleidsontwikkeling
  • HRM-procesoptimalisatie
  • Organisatieverandering en -inrichting
  • Strategische personeelsplanning
  • Digitalisering en automatiseringsprocessen op gebied van HRM
  • Onboarding en duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • Leiderschapsontwikkeling

Contact

Emelia Ang | Salvéos Human Resource Managemen

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Emelia Ang, director Salvéos Human Resources Management, 06 – 3026 3797 of e.ang@salveos.nl.

Of neem contact op met ons kantoor via 026 – 7620 520 of info@salveos.nl.


Meer Diensten