Facility Management

Facility Management is een belangrijke pijler binnen een organisatie. De serviceorganisatie of facilitaire afdeling laat het wonen, werken en verblijven van mensen binnen de organisatie zo optimaal mogelijk verlopen. Hoewel meestal niet op de voorgrond, levert facility management een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de medewerkers en gasten. Door grip te krijgen op de facilitaire organisatie kunnen mensen en middelen optimaal ingezet worden en kan de organisatie zich volledig richten op haar primaire doelen.

Ervaren specialisten

De business consultants van Salvéos Facility Management hebben hun sporen verdiend in het facilitaire werkveld. De ruime ervaring die zij hebben opgedaan binnen verschillende organisaties zetten zij graag in om uw facilitaire processen te optimaliseren. Wij adviseren en begeleiden organisaties om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Interim en projecten

Wij helpen u graag om uw doelen en uitdagingen te realiseren, zowel op interim als projectbasis. Dit doen wij door inzet van onze brede kennis van het facilitaire werkveld met een integrale benadering door onze kennis van organisaties en verandervraagstukken.

Hoe kunnen we uw organisatie helpen?

Onze business consultants helpen u graag met het ontwikkelen en versterken van de facilitaire ondersteuning in uw organisatie. U kunt bij ons terecht voor:

  • Interim facility management
  • Nieuwe werkplekconcepten
  • Inkoopmanagement/ inkoopstrategie
  • Verandermanagement
  • Huisvestingsmanagement
  • Producten- en dienstenmanagement

Contact

Neem voor meer informatie contact op met de adviseurs van Salvéos Facility Management of neem contact op met Salvéos via 026 – 7620 520 of info@salveos.nl.


Meer diensten