Business Intelligence

De vraag achter de vraag helder krijgen, data verzamelen, analyseren, interpreteren en vertalen naar bruikbare rapportages en dashboards, zo helpen wij om organisaties intelligenter te laten werken.

Met inlevingsvermogen en kennis over business, samenwerking en veranderkunde zijn onze professionals in staat om data toegankelijk en toepasbaar te maken voor alle afdelingen en disciplines binnen maatschappelijke relevante organisaties. Uitstekende communicatieve vaardigheden hebben daarin een essentiële plaats.

Ervaren professionals

Als Business Intelligence Consultants opereren wij op het brede terrein van Business Intelligence binnen het publieke domein. Met een innovatieve aanpak op het gebied van datagedreven werken, dragen we bij aan het oplossen van complexe vraagstukken.

Hoe helpen wij organisaties?

Onze professionals adviseren opdrachtgevers over het (beter) organiseren van de bedrijfsdata en de werkprocessen. Dit doen zij door middel van het verzamelen en registreren van data, het analyseren van deze data en de daaruit voortkomende informatie toepassen in de besluitvormingsprocessen. Zij zijn op interimbasis generiek inzetbaar in onder andere de volgende rollen:

  • Data analist
  • Data scientist
  • Functioneel beheerder
  • Business analist

Contact

Mark Smidt

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Mark Smidt, director Salvéos Business Intelligence, 06-23503346 of m.smidt@salveos.nl.
Of neem contact op met ons kantoor via 026-7620 520 of info@salveos.nl.

 


Meer Diensten