Diensten

Management & Consultancy

De Business Consultants van Salvéos bieden tijdelijke stuur- en realisatiekracht op strategisch, tactisch of operationeel organisatieniveau. In de rol van lijn-, project-, programma- en portfoliomanager, maar ook als business analist en bedrijfs- of beleidsadviseur. Bedrijfskundige generalisten, lenig in de toepassing van methoden en technieken.

Marketing & Communicatie

De Communicatieadviseurs van Salvéos richten zich op strategische verander- of programma- en projectcommunicatie. Op een vernieuwende en proactieve wijze zetten we organisaties in beweging. Daarnaast bepalen zij online strategieën in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en zetten ze merken succesvol in de markt. Lees meer over Salvéos Marketing & Communicatie.

Human Resource Management

Met hun specifieke HR achtergrond worden de Business Consultants HRM van Salvéos op interim basis bij opdrachtgevers ingezet in de functies van HR Manager, HR Adviseur en HR Business Partner.

Facility Management

Het vergroten van de bedrijfsresultaten, door het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening en professionaliteit van facilitaire afdelingen. Gespecialiseerd daarop vervullen de Business Consultants FM van Salvéos op interim basis functies op het gebied van lijn-, project- en programmamanagement en business consultancy.