Diensten

Bij Salvéos bieden we verschillende diensten aan. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om uw vragen vakkundig op te lossen.

Management & Consultancy

De Business Consultants van Salvéos bieden tijdelijke stuur- en realisatiekracht op strategisch, tactisch of operationeel organisatieniveau. In de rol van lijn-, project-, programma- en portfoliomanager, maar ook als business analist en bedrijfs- of beleidsadviseur. Bedrijfskundige generalisten, lenig in de toepassing van methoden en technieken. Lees meer over Salvéos Management & Consultancy.

Marketing & Communicatie

De Business Consultants Communicatie van Salvéos richten zich op strategische verander- of programma- en projectcommunicatie. Op een vernieuwende en proactieve wijze zetten we organisaties in beweging. Daarnaast bepalen zij online strategieën in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en zetten ze merken succesvol in de markt. Lees meer over Salvéos Marketing & Communicatie.

Human Resource Management

Met hun specifieke HR achtergrond worden de Business Consultants HRM van Salvéos op interim basis bij opdrachtgevers ingezet in de functies van HR Manager, HR Adviseur en HR Business Partner.
Lees meer over Salvéos Human Resource Management.

Facility Management

Facility Management is een belangrijke pijler binnen een organisatie. De serviceorganisatie of facilitaire afdeling laat het wonen, werken en verblijven van mensen binnen de organisatie zo optimaal mogelijk verlopen.
Lees meer over Salvéos Facility Management.

Business Intelligence

Met kennis van de business, een flinke dosis analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden data ontsluiten, analyseren, interpreteren en vertalen naar stuurinformatie in de vorm van heldere dashboards, zo helpen we organisaties naar een betere performance.
Lees meer over Salvéos Business Intelligence

Informatie Management

Het verbeteren en beheersen van de informatievoorziening om organisaties sterker en toekomstbestendig te maken, daarop zijn we gericht. Lees meer over Salvéos Informatie Management