Over ons

Salvéos is in 2010 opgericht vanuit de droom om veranderingen te realiseren die maatschappelijk relevante organisaties sterker maken, om te komen tot een betere samenleving. Met krachtige professionals die onmiskenbaar het verschil maken.

Wat we doen

Dat doen we door op deskundige en intensieve wijze cruciale rollen te vervullen bij onze opdrachtgevers. Richting geven, doorleven en uitvoeren met glasheldere communicatie typeert onze aanpak.

Onze filosofie

Mensen zijn de organisatie. In onze aanpak stellen we hen daarom altijd centraal. Van overtuiging naar begrip, van begrip naar een gezamenlijke focus, van die gezamenlijke focus naar resultaat. Wij laten zien dat het kan!

Ons team

Wij zijn trots op onze diversiteit in achtergrond, persoonlijkheid, expertise en ervaring. Wat ons bindt, is onze kijk op het werk en maatschappelijke betrokkenheid. Hiervoor halen we het beste uit ons zelf en elkaar.
Zorgvuldige selectie houdt ons team hoogwaardig en toegewijd.

M. (Marije) Wisselink

R.N. (Nicolette) Hagen

B. (Bert) Mensink

J.E. (Julia) van Ooijen

S.P.J. (Sjoerd) Hooghof

J. (Jeroen) Wijers

J. (Jurian) van den Berg

J. (Jos) Laurs

M. (Marieke) Spijkhoven

ing. S.J.M. (Stefan) Theune

B.S. (Barry) Oostra

drs. P.J. (Jouke) van den Berge

ing. M. (Mark) Rozendal

drs. S.R.M. (Stef) Lancee

drs. M.K. (Mark) Smidt

M.A.J.F. (Mascha) Geertsen

drs. R.A.P.M. (Richard) Nagtzaam

drs. E.S. (Emelia) Ang

H.J. (Henk) Blindenbach MSc

“Kom ons team versterken”

Bekijk alle vacatures

FlexIntens

FlexIntens is een zusteronderneming van Salvéos. FlexIntens matcht  professionals en organisaties in de branches die Salvéos bedient. Door onderlinge samenwerking bouwen wij gezamenlijk een breed netwerk van professionals op. De recruiters van FlexIntens gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel voor de vraag. Zij zoeken eerst naar de geschikte kandidaat binnen ons vaste netwerk en indien nodig ook daarbuiten. Altijd met het belang van de vragende organisatie voorop!

Familiedag

Zeven teams, vijf opdrachten, veel zand, wind en regen, maar vooral leuke kennismakingen en een hoop lol. Met onze teamleden, partners en kinderen waren we vandaag op pad in de Loonse en Drunense duinen.

Mindf*ck, dineren, borrelen, gezelligheid!


7 oktober 2017

Henny Portman: “Scaling Agile”

Vanavond gingen we met Henny Portman van HWP Consulting “down under” in de wereld van Agile. Principes, agile versus traditioneel, methoden & technieken, relatie met portfolio-, programma- en projectmanagement en vooral praktijkcases. Vele praktische handvatten voor ieder van ons. Een uitgebreide uiteenzetting vind je in zijn boek “Scaling Agile”.

Dank voor deze tweede sessie Henny, ook nu weer een aanrader voor elk consultancybedrijf!


2 oktober 2017

Peter Beliën en Frank Klerks van Thuiszorg Vérian te gast

De afgelopen jaren stonden in het teken van de inrichting en het in werking brengen van het Vérian Service Point, waarmee een ommezwaai van de mindset in de organisatie werd gerealiseerd. Met hoge waarderingen van medewerkers en klanten tot gevolg. Indrukwekkend proces!


18 september 2017

Julia van Ooijen start bij Salvéos

Julia start op maandag 4 september 2017 in de functie van Medewerker Backoffice.

Proficiat Julia, welkom!


1 september 2017

Bert Mensink aan boord!

Vandaag start Bert Mensink bij Salvéos Marketing & Communicatie in de functie van Communicatie Adviseur.

Welkom Bert, gefeliciteerd!


1 september 2017

Jan ten Hove: “Mission Command”

Gastspreker Jan ten Hove, Luitenant-Kolonel der Mariniers en Commandant de Van Ghentkazerne te Rotterdam nam ons gisteren tijdens onze teamavond mee in zijn benadering van ‘Mission Command’. Militaire principes vertaald naar het bedrijfsleven, waarmee alle efforts van de organisatie op succesvolle wijze worden gericht op waar het echt om gaat.

Inspirerend leiderschap!


11 juli 2017